MENU
Direct kakkerlakken bestrijden? Zoek bestrijder

Hoe kunnen we al die kakkerlakken bestrijden in Krommenie?

Uw buren, vrienden en bekend spreken er liever niet over uit schaamte, maar iedereen weet dat de uitbraak en plaag van kakkerlakken in Krommenie een serieus probleem is. Het liefst eten deze hinderlijke insecten het vet uit vet eten, of de vetspetters die na een kookbeurt zijn achtergebleven op een fornuis. Zodra de temperatuur boven de twintig graden komt, zijn de kakkerlakken elk jaar weer present in Krommenie. En ze tonen zich vooral als het donker is, dus vaak merkt u het niet snel dat er een nest in uw huis of bedrijf zit.

Kakkerlak dichtbij op houten plank

Kakkerlakken zijn heuse ziekteverspreiders. Vooral via ons voedsel verspreiden ze virussen en bacteriën als salmonella, wat kan leiden tot onder andere dysenterie, eczeem en tyfus.  Hun uitwerpselen zijn te vergelijken met restjes gemalen koffie. Kakkerlakken hebben een voorkeur voor de meest kwetsbare mensen: een baby, bejaarden of degenen met griep of een andere ziekte.

Wat zijn de redenen van de kakkerlakken in Krommenie?

In Nederland is de laatste jaren een toename van kakkerlakken doordat onze schoonmaakmiddelen steeds milieuvriendelijker zijn geworden. Daarnaast worden de beestjes onbewust steeds vaker door onszelf geïmporteerd uit verre landen, vaak door vliegreizen. Tel daarbij op dat Krommenie in de regio Schiphol ligt met zijn vele personeel, en de verklaringen zijn compleet. Van de vele types kakkerlakken komt de bruinbandkakkerlak het vaakst voor.

Uitstel van aanpak bij kakkerlakken is geen optie, want spoed is geboden. Dit ongedierte plant zichzelf net zo snel voort als muizen of konijnen, dus u moet snel ingrijpen. Zodra u er eentje opmerkt, kan dit de voorbode zijn van een heuse kakkerlakkenplaag bij u in Krommenie, inclusief de bijbehorende stank.

Wat kan ik zelf doen tegen kakkerlakken in mijn huis in Krommenie?

Kakkerlakken bouwen graag nesten in kieren en gaten in vochtige en slecht geventileerde ruimtes. Ze zijn dol op gemorst eten op de grond of aanrecht. Kakkerlakken bestrijden gaat dikwijls met gif of een speciale gel. Na zo’n behandeling kunt u de behandelde ruimte urenlang niet betreden. Nadien moet u zorg dragen voor ventilatie en hygiëne, zodat een terugkeer kan worden voorkomen.

Net als vlooien kunnen ze zich erg snel verplaatsen en veroorzaken veel stank en hinder. Door de overlast die kakkerlakken geven is eigenlijk een deskundige ongediertebestrijder in Krommenie de oplossing waar u niet omheen kan. Want middeltjes kopen bij de drogist of het tuincentrum hebben vaak te weinig effect vanwege de strenge wetgeving. Als deze simpele middelen niet meer helpen, is vaak een deskundige bestrijder in Krommenie de enige oplossing voor een kakkerlakkenplaag.

Keuze voor een professionele ongediertebestrijder in Krommenie

Wij adviseren daarom om een expert van een bestrijdingsfirma in te huren in Krommenie of omliggende gemeentes als Assendelft, Wormerveer, Uitgeest en Koog aan de Zaan. Neem gewoon contact op met een ongediertebestrijder in Krommenie of verzoek om een offerte. Ook geven dit soort professionals advies, informatie of antwoorden op uw vragen over de bestrijding en bestrijdingsmiddelen tegen kakkerlakken.