MENU
Direct kakkerlakken bestrijden? Zoek bestrijder

Kosten kakkerlakken bestrijden

Zodra je te maken hebt met een kakkerlakkenplaag, weet je dat je over moet gaan op het bestrijden van de kakkerlakken in huis. De volgende gedachte is: hoeveel gaat mij dat kosten? Dat ligt aan een aantal factoren. Bedenk in ieder geval dat niet bestrijden geen optie is. Langdurig in een omgeving leven met kakkerlakken is erg slecht voor je gezondheid.

Kosten kakkerlakken zelf bestrijden

Wij raden het niet aan, maar als je besluit zelf kakkerlakken te bestrijden, dan kun je hiervoor producten kopen in de winkel. De prijs van deze bestrijdingsmiddelen loopt uiteen van 10 euro tot 100 euro. Krijg jij met particuliere bestrijdingsproducten de kakkerlakkenplaag onder controle? Dan ben je waarschijnlijk voordeliger uit dan wanneer je een professionele ongediertebestrijder inschakelt. Vaak blijkt echter dat deze middelen niet effectief genoeg werken.

Extra kosten als het zelf bestrijden van kakkerlakken mislukt

Velen proberen eerst om kakkerlakken zelf te bestrijden. Er worden bestrijdingsmiddelen aangeschaft en geprobeerd de kakkerlakken te bestrijden. Na een aantal weken blijkt de kakkerlakkenbestrijding niet gelukt te zijn en er wordt uiteindelijk toch een professionele ongediertebestrijder ingeschakeld. Wanneer alle kakkerlakken, eitjes en nimfen bestreden zijn, beseft men zich dat ze beter direct hadden kunnen kiezen voor een expert. Dit was uiteindelijk goedkoper geweest.

Kosten professionele kakkerlakkenbestrijding

Het is lastig om een precies bedrag te noemen als het gaat om kakkerlakken bestrijden. De ene bestrijding is de andere namelijk niet. De kosten van een professionele kakkerlakkenbestrijding hangt namelijk af van een aantal factoren:

  • Hoe groot is de kakkerlakkenplaag?
  • Waar zitten de kakkerlakken?
  • Welke bestrijdingsmethode wordt toegepast?

Voordelen van een professionele ongediertebestrijder

Een expert naar jouw huis laten komen, kost vaak meer dan wanneer je een kakkerlakkenbestrijding zelf uitvoert. Tenminste, als jouw bestrijding in een keer slaagt. Het inschakelen van een professionele ongediertebestrijder heeft echter een aantal belangrijke voordelen:

  • Een professionele ongediertebestrijder weet waar kakkerlakken zich schuilhouden
  • Een professionele ongediertebestrijder heeft de kennis, kunde, middelen en bovenal jarenlange ervaring om een effectieve kakkerlakkenbestrijding uit te voeren
  • Een professionele ongediertebestrijder bestrijdt niet alleen de volwassen kakkerlakken, ook de eitjes en de nimfen worden bestreden.